Koberce, které ozvláštní každou místnost

Koberce jsou důležitým prvkem interiéru, který ho může úžasně pozvednout nebo taky úplně pokazit. Vyrábějí se z nejrůznějších materiálů a kromě estetické funkce mají taky funkci akustickou. Stejně jako třeba závěsy nebo jiné textilie tlumí hluk a ozvěnu v místnosti.  Pojďte společně s námi vybrat takový koberec, který bude perfektně ladit do vašeho domova.

 

Běhouny

Běhouny jsou dlouhé užší koberce, které mají využití v mnoha místnostech v interiéru. Hodí se tam, kde je potřeba užší pás koberce nebo se klasický koberec nevejde. Používají se například ke kuchyňské lince, kterou mohou krásně kopírovat a vy můžete mít při vaření příjemný pocit tepla a komfortu.

Olivový ručně vázaný vlněný běhoun vám poskytne dokonalý zážitek. Vlna je přírodní a odolný materiál, který navíc dobře izoluje teplo.

Běhouny se dají také skvěle využít do dlouhých předsíní a chodeb, které pomohou zútulnit a dodají jim potřebný styl a pocit útulna.

 

 

 

Béžový bavlněný koberec s  moderním cikcak vzorem je příjemný a poskytne vám při chůzi pocit bezpečí. K tomu všemu navíc skvěle vypadá a hodí se i do interiérů, které mají tmavší akcenty.

 

 

Vintage koberce

Vintage koberce jsou nádherné textilní kousky, které ale nutně nemusejí být pouze ve vintage interiéru. Skvěle také vypadají v modernějších interiérech, kde navodí příjemný kontrast a atmosféru. Zpravidla mají nižší vlas, aby mohl krásně vyniknout jejich vzor.

Jsou navíc k dispozici v různých barvách a vzorech a tak je výběr opravdu velmi pestrý.

 

Kulaté koberce

Kulaté koberečky se také mohou stát originálními kousky vašeho domova. Hodí se jak pod sedačky, tak třeba jen pod křesla ve čtecím koutku.

Krásný barevný vyšívaný koberec Tufted je příjemně měkký a svým vzhledem vám při troše představivosti může připomínat klikatící se krajinu.

 

 

Kulaté koberce mají také skvělé využití v dětských pokojích, kde díky svému tvaru podporují hravost prostoru. Kulatý koberec si vaše děti stoprocentně zamilují. Mohou se po něm válet, sedět na něm, hrát si a stane se tak jejich oblíbeným parťákem.

 

 

 

Koberce mají dlouhou historii a jsou důležitým kulturním prvkem v mnoha částech světa. Například perské koberce jsou známé svou vysokou kvalitou a složitými vzory, zatímco orientální koberce mají bohaté kulturní dědictví a uměleckou hodnotu. Vyberte si tedy na LaHome ten váš vysněný.

 

 

 

 

 

 

 

Štítky:, ,