Geniální řešení, jak si užít večírek – nádoby na nápoje s kohoutkem

O tom, že se jí očima, netřeba polemizovat. V LaHome už jsme ale přesvědčení, že se navíc i pije očima. A to díky rozkošným nádobám a soudkům na nápoje s kohoutkem. Nejen že krásně vypadají. Vnesou na vaši zahradní párty či svatební hostinu řešení alá chytrá Horákyně, kdy se hosté rádi obslouží sami, co jejich hrdlo ráčí.

I obyčejná voda z nich chutná lépe

Děti nádoby na nápoje milují. Dospělí se s nimi melancholicky vrací do vzpomínek, kdy na letních táborech stáli frontu u várnic na čaj nebo bílou kávu. Na rozdíl od nich jsou ale dnešní nádoby designově povedenou záležitostí, která ozdobí dětské oslavy, svatební hostiny, grilování s přáteli, nebo firemní večírky.

Díky různým objemům si vyberete nádobu na skromnější setkání, ale i zásobník na dlouhou noc. Všechny mají široké hrdlo, abyste snadno doplnili nápoj, led a ovoce. Samozřejmostí je i šroubovací vyjímatelný kohoutek umožňující perfektní hygienu.

Vzhledem k čirému provedení skla si nádoby doslova říkají o hru barev a chutí s limonádami z čerstvého ovoce nebo domácími ledovými čaji. Ovšem i obyčejná voda s plátky citronů z nich zmizí daleko rychleji. Ve večerních hodinách v nich namísto limonád můžete servírovat mojito, cider nebo Sangriu s ovocem. Vy si budete užívat příjemnou zábavu, zatímco o vaše hosty bude perfektně postaráno.

Nádoba s kohoutkem

Nádoba s kohoutkem

Nebojte se, že by se vám na zásobník na nápoje doma prášilo

Pro nádoby najdete každodenní využití. Poslouží jako motivace dětí pro dodržování pitného režimu, nebo při výrobě domácích likérů. Jsou ideální na macerování bylinek a ovoce.

4 důvody, proč jsme si skleněné nádoby na nápoje zamilovali

  • přinášejí příležitost, jak si užít naplno zábavu s přáteli, i když jste hostitelem
  • nadšeně si z nich budou nalévat jak děti, tak dospělí
  • najdou využití při narozeninových oslavách, svatebních hostinách, grilování a firemních večírcích
  • budou i krásnou a praktickou dekorací v interiéru.