Dekorace ve tvaru dýně: kouzelný podzim ve vašem domově

Podzim je obdobím, kdy příroda začíná hrát všemi barvami a atmosféra začíná být čím dál více útulnější. Jedním z nejčastějších symbolů tohoto podzimního období je bezesporu dýně. Dekorace ve tvaru dýní se staly oblíbeným způsobem, jak přinést teplo a kouzlo podzimu do našich domovů. Ať už máte rádi rustikální styl nebo preferujete moderní minimalistické provedení, dýňové dekorace se hodí do každého interiéru.

Pokud si domů nechcete pořizovat pravou dýni, která tak dlouho nevydrží, můžete si vybrat umělou dekoraci ve tvaru dýně. Na LaHome je k dispozici široká škála těchto dekorací z různých materiálů, jako je keramika, dřevo, sklo nebo látka. Navíc jsou k dispozici v různých velikostech a tvarech, a tak si můžete vytvořit krásné podzimní zátiší podle vašeho gusta.

 

Porcelánky

Tyto zajímavé porcelánové dýně se hodí i pro elegantní a moderní interiéry díky jejich lesku a jemným barvám. Pokud si zakoupíte několik různých velikostí, máte o krásnou dekoraci postaráno.

 

 

 

Podobnou dýni můžete mít i ve světlé béžové barvě, která je opravdu velice jemná a dobře kombinovatelná s ostatními podzimními dekoracemi.

 

Víte, jak můžete porcelánové dýně doma použít? Zkuste je jako stolní dekoraci. Díky svému tvaru se skvěle hodí do středu stolu. Postavte na stůl tác, na něj položte dýni, přidejte podzimní květinu ve váze a svíčku a máte úžasné podzimní aranžmá.

 

Skleněnky

Skleněné dekorace přinášejí do podzimní výzdoby interiéru nádech elegance a mohou pozvednout jakýkoliv interiér. Tyto dýně jsou opravdu nadčasové, takže vám poslouží po dlouhá léta a můžete si být jistí, že z módy hned tak nevyjdou.

Tato kouzelná hnědo-zelená skleněná dekorace je opravdovým skvostem, který na podzim doma musíte mít. Dobře odráží světlo a tak se v ní mísí luxus s elegancí a něžností.

Skleněné dýně jsou k dispozici opravdu v mnoha barvách, jako například tato šedo-stříbrná.

 

 

 

Skleněné ozdoby je potřeba občas otřít vlhkým hadříkem, aby si stále udržely svůj krásný vzhled a lesk, jaký má například zlatá antik dýně, která je opravdu jedinečná. V rustikálních i moderních interiérech jí to bude náramně slušet.

 

Zlatá antik skleněná dekorace dýně Pumpkin - Ø 17*27 cm

Zlatá antik skleněná dekorace Pumpkin – Ø 17*27 cm

 

Textilní krasavice

Textilní prvky díky svému materiálu navozují opravdu útulnou a hřejivou atmosféru. Výhodou těchto dekorací je, že je můžete s klidem položit i na pohovku, křeslo nebo postel, aniž byste se báli, že se rozbije.

 

Pořiďte si třeba tyto hřejivé chundelaté dýně v oranžové barvě, které vás opravdu okouzlí.

Tyto textilní krasavice můžete mít doma v různých barvách, vaší fantazii, jak s nimi naložíte se opravdu meze nekladou.

 

 

Opravdu hodně zajímavě vypadá pletená dýňová dekorace ve světlých barvách. Budete s ní mít pocit, že vás v sychravém počasí pomůže zahřát a prohřát váš domov.

 

 

Díky tomu, že je tento dekorativní prvek opravdu lehký, máte možnost jej lehce přemístit po bytě a volit tak různé možnosti aranžmá. Využít můžete i okenní parapet, kde vám ukážou příjemný kontrast mezi studeným počasím a teplem domova.

Textilní dýničky se skvěle hodí i do dětských pokojíčků, které s nimi můžete také vyzdobit.

 

Podzim je časem, kdy naše domovy plní teplé barvy, příjemné materiály a dekorace, které přinášejí pocit útulnosti a klidu. Zpříjemněte si tedy tento čas díky úžasným dekoracím ve tvaru dýní.