Díky přehozům bude ložnice stále útulná a uklizená

Máme pro vás geniálně jednoduchý trik, jak mít neustále uklizenou a útulnou ložnici! Stačí k tomu jediné: kvalitní přehoz přes postel. Pokud si k němu pořídíte i stejné povlaky na polštáře, vykouzlíte dokonalé prostředí, do kterého se budete rádi vracet každý večer. A navíc – už nikdy se nebudete muset snažit perfektně ustlat. Lůžkoviny jen trochu urovnáte, překryjete přehozem a je hotovo!

Přehoz na postel

Jedna vrstva nestačí

V LaHome pořídíte kvalitní přehozy od holandské rodinné firmy Clayre & Eef, která vytváří doplňky, dekorace a bytový textil inspirovaný ruční výrobou, tradicemi a životem na venkově. Přehozy jsou ušité ze tří vrstev. První vrchní vrstva je dekorační, obvykle z bavlněné látky nebo v případě patchworku z kombinace několika perfektně ladících vzorů. Vnitřní vrstvu tvoří měkká vatelínová podšívka, třetí vrstvu pak opět dekorační jednobarevná nebo vzorovaná bavlna. Všechny tři vrstvy jsou pečlivě prošité po celé ploše tak, aby vlákno dobře drželo na svém místě a přehoz si bez žehlení zachoval perfektní tvar i po opakovaném praní. S trochou péče tak přehoz vydrží krásný dlouhé roky.

Přehoz na postel

Krásné vzory pro jednolůžka i ta největší letiště

Přehozy se vyrábějí v několika velikostech od těch určených pro jednolůžka až po největší čtvercové o délce strany 260 centimetrů. Ty zakryjí celé lůžko až k zemi a jsou vhodné i pro nadstandardně velké manželské postele.
V nabídce je velké množství různých barev a vzorů, které se hodí do moderních ložnic i do místností zařízených v romantickém, vintage nebo třeba minimalistickém stylu. K nejoblíbenějším vzorům patří patchwork, potisky se srdíčky a hvězdami nebo unikátní design s růžemi, který jsou málokde k dostání. Výjimečné jsou také výrobky zdobené krajkou nebo plastickým vzorem.
Většina přehozů je oboustranných. Pokud vás tak přestane bavit vzor vrchní strany, můžete změnit vzhled ložnice pouhým otočením přehozu. Druhá strana bývá jednobarevná nebo s odlišným vzorem, který je ve stejném barevném tónu.

Přehoz na postel

Tip od LaHome.cz

Přehoz doplňte odpovídajícími povlaky na polštáře ze stejného materiálu. LaHome je nabízí ve dvou velikostech, a to k většině přehozů. Pokud si vyberete přehoz, k němuž nejsou odpovídající povlaky k mání, rádi vám pomůžeme s výběrem jiného vhodného materiálu. Postel můžete zkrášlit dvěma polštářky, dokonalý wow efekt zaručí použití více polštářů současně.