Vnesou pořádek do všude pohozených dopisů, novin a časopisů

Jste doma zaplavení rozečtenými novinami, časopisy, a vůbec nemáte přehled o dopisech a složenkách? Boxy na poštu a stojany na noviny jsou elegantním řešením, které navíc funguje i jako dekorace vašeho domova.

Designy, které se jen tak nevidí
Na LaHome se snažíme vybírat nábytek i dekorace, do kterých se zamilujete na první pohled, a nebudete je potkávat na každé návštěvě, kterou podniknete. Proto vsázíme hlavně na holandské značky, u boxů na poštu jde hlavně o Clayre & Eef a Collectione, které slibují nejen originální design, ale i špičkovou kvalitu.

Boxy na poštu

Boxy na poštu

Boxy pro perfektní pořádek v došlé poště

Pátráte pokaždé nekonečně dlouho po důležitých dopisech a složenkách? Ušetřete si nervy s krásným organizérem na poštu. Box v přírodním dřevěném provedení má 4 přihrádky pro přehledné skladování, což přijde vhod doma i v kanceláři. Pokud vám jde doma o každý centimetr, volte boxy na zeď. Bílý box s patinou utne jak hledání důležitých psaní, tak i klíčů, neboť je vybaven rovnou 6 háčky. Nádherně vypadá i šedý box na poštu a na klíče.

Jaký stojan na noviny a časopisy zvolit?

Velmi oblíbenou volbou je velký ratanový stojan, kterému to bude slušet jak na chalupě, tak v moderním interiéru. Je vybaven 4 přihrádkami, které můžete rozdělit jak podle druhu periodika, tak podle členů domácnosti.
V industriálním a minimalistickém interiéru vynikne jednoduchý kovový stojan. Krásnou dekorací je i bílý kovový stojan na noviny. Díky patině bude nejvíce ladit s vintage, romantickým a venkovským stylem.
Velmi častým místem pro odkládání časopisů je toaleta. Pro ni bude ideální zvolit například závěsný proutěný košík na noviny a magazíny.
Možností ale máme na LaHome více. Vyberte si svůj stojan na noviny a časopisy právě teď.

Boxy na poštu

Boxy na poštu

Proč by vám doma neměly chybět? 

  • Jde o elegantní úložné prostory.
  • Vyřeší jeden z nejčastějších nešvarů v podobě pohozených tiskovin všude možně.
  • Nemusíte je využívat jen na poštu nebo noviny, využití najdou i u důležitých dokumentů nebo výkresů ze školy.
  • Boxy na poštu díky přídavným háčkům vyřeší i věčné hledání klíčů.
  • Stojany na noviny a časopisy budou zase vděčným dárkem pro vášnivé čtenáře.

Tip LaHome: U boxů na poštu nekončíme. Už jste viděli naše okouzlující poštovní schránky?