Designová stínidla: Měňte svůj domov podle nálady

Doladit interiér k dokonalosti, dát mu nový šmrnc, rozzářit ho barvami anebo změnit strohý pokoj v místo plné romantiky nebylo nikdy jednodušší. Stačí jediné: vyměňte stínidla starých lamp za nová!

LaHome.cz je největším prodejcem holandské značky Clayre & Eef  v ČR a SR a  může vám nabídnou výběr z desítek kvalitních a precizně zpracovaných stínidel různých velikostí, barev a provedení Můžete tak proměnit vzhled místností, kdykoliv se vám zachce. Výměna stínidla je velmi jednoduchá, nepotřebujete k tomu žádné nářadí ani znalosti, stačí jen chvilka času.

Stínidla pro milovníky přírody, romantiky, barev i luxusu

Stínidla z přírodního ratanu se hodí do každého interiéru. Místnosti dodávají při každém rozsvícení kouzelnou atmosféru svou hrou světel a stínů. Vybrat si můžete mezi stínidly z neupravovaného nebo z patinovaného ratanu, zajímavá je také kombinace ratanu a textilu.

Ratanové stínidlo

Ratanové stínidlo

Bavlněná stínidla máme v mnoha barvách a provedeních. Upřednostňujete jednu konkrétní barvu, puntíky, proužky, květinový potisk nebo třeba mašle a volánky? Nebo máte úplně jiný vkus? Podívejte se na naši nabídku, určitě najdete stínidlo přesně podle svých představ. Bavlněná stínidla mají navíc jednu velkou výhodu: Potah je na spodní i vrchní straně opatřený gumičkami, a tak ho můžete velmi jednoduše sundat, vyprat a znovu nasadit.

Také pevná plastová stínidla potažená bavlnou nabízíme v mnoha různých vzhledech, ať už se jedná o provedení z několika druhů materiálu, stínidla zdobená jemnou výšivkou, potiskem nebo například dřevěnými srdíčky. Velmi oblíbená jsou také naše jednobarevná stínidla. Jsou tak elegantní, že je najdete dokonce i v Národním divadle v Praze!

Luxusní kolekce Tiffany nadchne i ty nejnáročnější zákazníky. Překrásná skleněná vitrážová stínidla vytvořená technikou Tiffany rozzáří váš domov, dodají punc jedinečnosti vaší kanceláři nebo dokonale ozvláštní reprezentativní prostory.

Jakou vybrat velikost?

Samostatné stínidlo promění téměř každou starou lampu v nový kousek. Výměna je velmi jednoduchá a rychlá, podívejte se na krátké video zde. Aby bylo vše bezpečné a stabilní, musí mít vaše původní lampa objímku E27 na standardní žárovky. Kovová konstrukce našich stínidel na ní bude naprosto přesně sedět.

Stínidlo

Stínidlo

Stínidla dodáváme v několika velikostech od těch nejmenších vhodných pro noční a stolní lampičky, přes větší pro stojací lampy, až po ta největší pro závěsná stropní svítidla. Při výběru rozměru vždy vycházejte z výšky nohy. Čím vyšší je, tím větší budete potřebovat stínidlo. U všech našich výrobků najdete přesné rozměry. A pokud si nebudete vědět rady, s výběrem vhodné velikosti vám rádi pomůžeme.

Nabízíme rovněž samostatné nohy k lampám a také nástěnná a závěsná svítidla vhodná právě pro doplnění našimi stínidly. Na výběr je několik barev a tvarů svítidel, od těch jednoduchých až po bohatě zdobená.

vStínidlo Tiffany

Stínidlo Tiffany

Tip od LaHome

Ložnici laděnou do odstínů jedné barvy oživte stínidly s romantickým květinovým vzorem. V obýváku si pohrajte s barvami a pořiďte si stínidla, která budou kontrastovat s ostatním zařízením. Pokud milujete venkovský nebo vintage styl, vybírejte stínidla s jemnými výšivkami nebo madeirou. Retro interiéry perfektně doplní ratanová stínidla. Dětský pokoj malé princezny zase skvěle zútulní hravá lampička s volánky a mašlemi.