Dekorační polštáře přičarují teplo domova i ten nejpohodlnější odpočinek!

Nejenom, že kvůli nim nebude chtít nikdo vylézt z postele. Obyčejnou sedačku promění v pohodlné sezení a každou místnost okamžitě zútulní. Řeč je o dekoračních polštářích. Na LaHome jsme pro vás vybrali exkluzivní kousky.

Jejich největší výhoda? Flexibilita!

Polštáře jsou dekorací, která v posledních letech zažívá boom. Rozzáří moderní byt i starší chalupu na samotě. Velmi snadno se mění, přemísťuje a tím vám dává možnost hrát si s atmosférou. Polštářky vyniknou jak v romantické ložnici, tak v obývacím pokoji, kuchyni a v dětském pokoji poslouží i jako posezení. Na LaHome jsme zařadili polštáře s kvalitní výplní, které neposlouží jen jako dekorační, ale i pro plnohodnotný odpočinek.

Polštáře Collectione

Polštáře Collectione

Máte se při výběru držet při zemi, nebo nechat popustit uzdu kreativitě?

Značka Collectione proměnila polštářky v originální designové kousky. Jsou tkané, připomínají huňatý koberec, nebo zaujmou efektním barevným provedením. Ve všech případech je na prvním místě špičkové zpracování.

Co se barev týče – černá, bílá nebo šedá jsou klasikou, se kterou nemůžete udělat chybu. Stejně jako s polštářem Luca v těchto barvách. Do moderních interiérů se hodí doplňky v béžové a hnědé, třeba jako kožený polštář Enrico. Do romanticky a princeznovsky zařízených interiérů padnou jako ulité polštáře v odstínech růžové – naším favoritem je huňatý polštář Larino  nebo originální polštář Dana.

Proč si pořídit dekorační polštářky?

  • Jsou nejjednodušším způsobem jak zútulnit místnost.
  • Snadno se přesouvají a poslouží nejen pro zkrášlování, ale i pro odpočinek.
  • V jejich případě se nemusíte držet minimalismu – čím víc jich máte, tím lépe.
  • Na LaHome najdete originální polštáře,  na které jen tak nenarazíte.
Polštáře Collectione

Polštáře Collectione

Značka Collectione nám učarovala tak, že jsme se nezastavili jen u bytového textilu. Váš interiér mohou zdobit i exkluzivní svítidla a nádherný nábytek. Načerpejte inspiraci ZDE.

Polštáře Collectione

Polštáře Collectione

Tip od LaHome

Barvu polštáře volte tak, aby ladila s použitými barvami v místnostmi, ale zároveň byla kontrastní k místu, na které polštář položíte.