Batohy – elegantní a vkusné náhrady kabelek

Léto je tady a s ním nastal čas dovolených a výletů.  Určitě se vám tedy bude hodit krásný batoh, který využijete vždy a všude.

Batohy už nemusí být jen nudné a sportovní, ale mohou být i šik a elegantní.

Do lesa i města

Jestli vás nebaví  všude vláčet těžké kabelky, které vám akorát padají z ramen, batoh je naprosto ideální.

Existují totiž elegantní kousky, které se hodí i k šatům. Například světle šedý kožený batůžek si naprosto zamilujete. Jednoduchá zlatá spona šedou barvu krásně doplňuje.

 

 

Moderní okrový batoh se zlatou sponou sladíte téměř s každým outfitem. Tato barva je velice oblíbená. Batoh je navíc ušitý ze dvou kombinací látek, což ho dělá velice zajímavým. Výrazná zlatá spona pak tento dojem ještě více umocňuje. Navíc je úžasně prostorný, takže zbyde místo i na svačinu.

 

 

I děti si přijdou na své

Pro děti je batoh určitě nezbytný. Využijí ho ve škole, školce, na výletech nebo když jdou na hřiště. Holčičky určitě ocení krásné batohy s oušky, které na LaHome nabízíme v několika barevných kombinacích.

Batůžek je navíc doplněný i pompomem, takže dětská radost bude dvojitá.

 

Nikde není psáno, že takový batoh nemohou nosit i dospělí. Nebojte se tedy odvázat.

Pokud je na vás růžová moc výrazná, zamilujte se do šedého chlupatého batůžku. Maminka i dcera z něj budou mít jistě radost.

 

 

 

Pokud si chcete dopřát něco luxusnějšího a jedinečného, bude se vám líbit kožený batoh z kravské kůže.

Batoh má přední kapsu a je velice prostorný, vejde se vám do něj opravdu hodně věcí.  A navíc si můžete být jisti, že budete středem pozornosti.