Zaháčkujte se doma!

Malé rozkošnosti, které si zamilujete nejen proto, jak vám do posledního detailu vyladí interiér. Každé ráno jim budete vděční, že nemusíte hledat kabelku nebo klíče. Háčky jsou sice malým doplňkem interiéru, ale zároveň krásným a šikovným.

Háček s kytičkou a šedou patinou

Háček s kytičkou a šedou patinou

Háček sem, háček tam

Do koupelny, předsíně, kuchyně i na dveře. Pro háčky se vždy najde místo a využití. Jejich plusem je rozhodně i snadné přidělání, které vám zabere maximálně pár minut. Háčky jsou buď na vruty nebo ještě jednodušeji na zavěšení. Co se designu týče, dávají vám možnost zůstat u obyčejného provedení, nebo popustit uzdu kreativitě a sáhnout po nějakém designovém šperku.Například po háčku ve tvaru humra, který bude středem pozornosti i přes své několika centimetrové rozměry.

Kovový červený háček Humr

Kovový červený háček Humr

Pro jaký účel vybíráte háček?

  • Háčky do předsíně na kabáty– volte kovové háčky s masivnějším provedením a přiděláním na vruty. V předsíni to bude slušet šedému háčku s patinou, nebo háčkům, které dají hned najevo, komu věci patří – jemu a .
  • Háčky do kuchyně – vnesou řád, ale zároveň díky nim můžete vystavit na odiv své nejoblíbenější kousky. Do vintage kuchyní, doma i na chalupě, je jako stvořený háček s porcelánovou knopkou.
  • Koupelnové háčky na ručníky a župany – neokoukaný vintage háček s kytičkou dodá vaší koupelně šarm. Navíc na LaHome máme celou sérii včetně mýdlenky nebo držáku toaletního papíru.
  • Háčky na šperky – abyste už nikdy neztratili oblíbený náhrdelník, zavěste ho na háček ve tvaru panenky se šaty.
Černý kovový háček

Černý kovový háček

Srdcovka – háčky na barevných deskách

Jsou láskou na první pohled. Krásné závěsné háčky na pestrobarevných dřevovláknitých deskách skvěle doplní váš vintage interiér a skvostem budou na chatách a chalupách. Destičku připevníte na zeď pomocí jedné skobičky. Vyberte si svou srdcovku zde.

Ověřte si sami, že i taková maličkost, jako je háček, dokáže udělat obří parádu!

Závěsný háček Bianco

Závěsný háček Bianco