Připravte se na Vánoce s dekoracemi s perníčky

Zimní čas je za dveřmi a brzké stmívání dává tušit, že se brzy budeme připravovat na Vánoce. Toto krásné období je plné dekorací a výzdoby. Nebojte se, že je ještě příliš brzy. Dekorace s perníčky můžete mít doma připravené klidně už teď.

 

 

 

Nenechte se zmást, nejedná se o pravý perník, ale materiál polyresin.  Polyresin je druh pryskyřice, který je za tepla tvarovatelný, za studena ale velice odolný, a tak vám ozdoby určitě něco vydrží. Konkrétně tito dva veselí perníčci vypadají, jakoby vypadly z krásné zimní pohádky. Ozdobeni šálkami a čepicemi se na vás mohou usmívat třeba z krbové římsy nebo parapetu, kam se směle posadí.

 

Dekorace k zavěšení

Perníček si ale můžete zavěsit i na vánoční stromeček. Dejte sbohem moderním ozdobám a vraťte se zpátky do minulosti. Byť se nejedná o jedlý perníček, bude na vás působit, jako by byl pravý. A alespoň se nemusíte bát, že vám tuto ozdobu někdo sní dříve, než začne Štědrý den.

 

 

 

Ozdobiček s perníčky najdete na LaHome hned několik. S mašličkami či čepičkou, všechny jsou naprosto roztomilé.

 

 

 

Dekorace na komodu

Jestliže závěsnou dekoraci nepotřebujete, ale toužíte po něčem, co si jen tak postavíte na komodu či stůl, můžete mít tuto dekoraci také ve tvaru perníčku. Co takhle perníček jedoucí na jelínkovi? Získáte tak dva typické vánoční symboly v jedné dekoraci.

 

 

 

 

Holčička perníček je vyrobena z keramiky a má u sebe malý stromek. Spolu s ní si můžete pořídit i chlapečka perníčka, a tak jí může vytvořit super parťáka.

 

 

Jestli vás baví vánoční odpočítávání a přemýšlíte nad originálním adventním kalendářem, máme pro vás vánoční adventní kalendář s perníčky. Tento kalendář může být také krásným předvánočním dárkem pro rodinu nebo přátele.